Otomobilin ikiye ayrıldığı kaza anı kamerada

Kepez ilçesi Altınova Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında 25 yaşındaki Burak Şahin'in hayatını kaybetmesiyle ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Antalya'nın Kepez ilçesi Altınova Mahallesi'nde gece saatlerinde yaşanan trajik trafik kazasında, 25 yaşındaki Burak Şahin'in hayatını kaybetmesine neden olan olayın detayları güvenlik kamerası görüntüleriyle aydınlatıldı.

Kazanın yaşandığı Serik Caddesi'nde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Şahin'in aracının aşırı hızla ilerlediği ve direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra refüjdeki palmiye ağacına çarptığı görülüyor. Aracın ikiye bölündüğü kaza sonrasında ikinci bir palmiye ağacına çarparak durabildiği belirlendi.

Polis Ekipleri Soruşturmayı Sürdürüyor

Görüntülerdeki detaylar, sürücünün aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybettiğini gösteriyor. Şahin'in ölümüyle sonuçlanan kaza ile ilgili olarak polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

Otomobilin ikiye ayrıldığı kaza anı kamerada

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.