Otomobildeki hasardan hırsızları yakaladılar

Otomobildeki hasardan hırsızları yakaladılar

Mersin'de marketlerden içki ve sigara çalan 3 şüpheli, bindikleri araca kazmayla verdikleri zarardan yola çıkılarak yakalandı

MERSİN (AA) - Mersin'de 4 marketten içki ve sigara çalan 3 şüpheli, bindikleri araca kazmayla verdikleri zarardan yola çıkılarak yakalandı.

Alınan bilgiye göre, kent merkezinde farklı mahallelerde 4 ayrı markette meydana gelen hırsızlık olayları üzerine çalışma başlatan Mersin Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerlerindeki güvenlik kameraları görüntülerini inceledi.

Market sahipleriyle de görüşen ekipler, bir iş yeri sahibinin, hırsızlığın olduğu gün marketin alarmının çalması üzerine evinden aşağı indiğini, elinde 2 çuval olan maskeli kişilerin bindiği aracın sağ kapısına kazmayla vurarak delik açtığını söylemesi üzerine çalışmasını bu yönde sürdürdü.

Yakın tarihte aynı hasardan dolayı tamir edilen araçları inceleyen ekipler, olayda kullanılan otomobili buldu. Otomobilin kiralık olduğunu tespit eden ekipler, aracı kiralayan şüpheli E.K'yi gözaltına aldı.

Emniyette yapılan sorgusunda suçunu itiraf eden E.K, olayı A.G. ve V.G. ile yaptığını anlattı. Ekipler daha sonra diğer şüphelileri de yakaladı.

Girdikleri marketlerden yaklaşık 20 bin lira değerinde içki ve sigara çaldıkları belirlenen 3 şüpheli işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :