Otomobildeki bomba şüphesi yol kapattırdı

Otomobildeki bomba şüphesi yol kapattırdı

Adana'da bir kişinin yol ortasına otomobilini bırakıp ayrılması üzerine araçta bomba olabileceği şüphesiyle yol yaya ve araç trafiğine kapatıldı- Sürücünün olay yerine gelmesiyle araçta yapılan aramada patlayıcı bulunmadığı belirlendi, yol trafiğe açıldı-

ADANA (AA) - Adana'da bir kişinin yol ortasına otomobilini bırakıp ayrılması üzerine araçta bomba olabileceği şüphesiyle yol yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Yapılan aramada patlayıcıya rastlanmadı, trafik cezası kesilen sürücü polisle tartıştı.

Alınan bilgiye göre, çok sayıda mağazanın bulunduğu merkez Seyhan ilçesindeki Çakmak Caddesi'nde bir kişi otomobilini yol ortasına bırakarak uzaklaştı. Durumdan şüphelenen vatandaşlar polisi aradı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, araçta bomba olabileceği şüphesiyle yolu yaya ve araç trafiğine kapatarak çevrede güvenlik önlemi aldı.

Bir süre sonra sürücü M.Ş. olay yerine gelerek aracı kendisinin bıraktığını söyledi. Polis ekipleri, araçta yaptıkları aramada herhangi bir patlayıcıya rastlamadı.

Trafik polisi, otomobili yola uygunsuz şekilde park ederek diğer araçların geçişini engellediği gerekçesiyle sürücüye para cezası yazdı. Bu sırada sürücü M.Ş. ile arkadaşı cezayı yazan trafik polisiyle tartıştı.

Trafik polisi, aracın camlarının siyah filmle kaplı olması nedeniyle ayrıca ceza yazdı.

Daha sonra sürücü ve arkadaşı olay yerinden ayrıldı.

Otomobildeki bomba şüphesi yol kapattırdı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :