Otomobil uçuruma yuvarlandı: Şerife Tekinaykut yaşamını yitirdi

Otomobil uçuruma yuvarlandı: Şerife Tekinaykut yaşamını yitirdi

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil uçuruma yuvarlandı. Kazada Şerife Tekinaykut hayatını kaybederken, üç kişi yaralandı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde, Bayatbademleri Mahallesi Tahtalıbeli mevkiinde gerçekleşen trafik kazasında, bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi ise yaralandı. Saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayda, Korkuteli istikametinden Antalya istikametine seyir halinde olan Ali T. yönetimindeki 07 DT 781 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yoldan çıktı ve uçuruma yuvarlandı.

Yaralılar Kurtarıldı, Ölü İçin Cenaze İşlemleri Başlatıldı

Kaza sonucunda araç içerisinde bulunan Ali T., Safinaz Tosun ve Remzi Burgurlar yaralanırken, maalesef Şerife Tekinaykut hayatını kaybetti. Olay yerine hızla ulaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Korkuteli Belediyesi itfaiye ekipleri, hurdaya dönen aracın içinden yaralıları çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ambulanslarla Korkuteli Devlet Hastanesine sevk edilirken, Şerife Tekinaykut'un cenazesi de otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili detaylı inceleme devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.