Otomobil taklalar atarak şarampole uçtu! Sürücü ve minik oğlu yaralandı   

Otomobil taklalar atarak şarampole uçtu! Sürücü ve minik oğlu yaralandı   

Sakarya'da virajda hızını alamayan otomobil taklalar atarak şarampole yuvarlandı. Sürücü ve oğlu yaralandı. Darıçayırı Mahallesi Muhtarı Kaya, bölgede bariyerlerin yarım kalması nedeniyle kazalar yaşandığını belirterek, tamamlanmasını istedi

Sakarya'nın Karasu ilçesinde virajda hızını alamayan otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak taklalar atarak şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü ve çocuğu yaralandı.   

aw289528-01.jpg

Kaza, Karasu ilçesi Darıçayırı Mahallesi bölge üstü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Paralı Mahallesi istikametinden Darıçayırı Mahallesi istikametine seyir halinde olan Gökhan K. idaresindeki 54 AEG 683 plakalı Hyundai markalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıktı.

aw289528-06.jpg

Kontrolden çıkan araç şarampole uçtu. Taklalar atan otomobil, yaklaşık 20 metre sonra durabildi.

aw289528-05.jpg

Kazada otomobil sürücüsü G.K. ve oğlu M.K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. 

aw289528-08.jpg

Bulundukları yerden çıkartılan G.K. ile M.K., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü G.K., buradaki müdahalesinin ardından Yenikent Devlet Hastanesine sevk edilirken, jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı. 

   aw289528-09.jpg
 

Bariyerlerimizin yapılmasını istiyoruz 
Bölgede bariyerlerin yapımının yarım kaldığını ifade eden Darıçayırı Mahallesi Muhtarı Mustafa Kaya, “Bir ay önce ölçtürdüm. Orada bariyerlerimiz yarım kalmış. Yüz metre ileride yine aracımız uçtu. Bariyerlerimizin yapılmasını istiyoruz. Olmayacak yere bariyer bırakmışlar. Arabalar uçuyor. Yazık günah değil mi? Aşağıdan aldığımız insana bakın. Yanında yavrusu. İyi ki hızlı değilmiş. Daha aşağı gidebilirdi. Şükürler olsun, şu anda sıkıntı yok gibi görünüyor” şeklinde konuştu. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.