Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı! Sürücüsü yaralandı

Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı! Sürücüsü yaralandı

Çorum-Samsun Karayolu’nun 13. kilometresinde kontrolden sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bariyerlere ok gibi saplandı. Araçta sıkışan 23 yaşındaki sürücü Ali Vural itfaiye tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı

Çorum’da gece saatlerinde kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki bariyerlere ok gibi saplandı. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri çıkardı.

Kaza saat 23.30 sıralarında Çorum-Samsun Karayolu’nun 13. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mecitözü İlçesi’ne bağlı Elvançelebi köyünden Çorum’a gelmekte olan Ali Vural (23) yönetimindeki 19 LC 181 plakalı otomobil, kaymakcı mevkine geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek bölünmüş yolun orta kısmında bulunan bariyerlere çarptı.

Bariyer diğer taraftan çıktı

Çarpmanın etkisi ile kopan bariyerler otomobil’in sol arka koltuk kısmından girerek diğer taraftan çıktı. Kopan bariyerler ile birlikte yaklaşık 30 metre sürüklenen otomobil, orta refüje inerek bariyerlerin arasında sıkıştıktan sonra durabildi. Kaza sonrası otomobil’in içersinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin yardımı ile araçtan çıkartılarak Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bir süre araç trafiğinin kontrollü olarak sağlandığı Çorum-Samsun karayolu, kaza yapan aracın çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılmasının ardından tekrar ulaşıma açıldı.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

bart.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.