Otobüs durağına dalan o sürücü konuştu

Otobüs durağına dalan o sürücü konuştu

Konya-Karaman karayolunda yaşanan trajik kazada yanındaki eşi ve durakta bekleyen 4 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı.

10 gün önce meydana gelen Konya-Karaman karayolundaki feci kaza ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Kontrolünü kaybeden ve otobüs durağına çarpan 42 J 2873 plakalı otomobilin sürücüsü Bekir Taşkın (39), yaşanan kazada eşi Bahriye Taşkın ve durakta bekleyen Mordagül Tutgak, Elif Gül, Dudu Gül ve Nergiz Gül'ün hayatını kaybetmesine sebep olmuştu.

kaza.jpg

Ehliyetsiz olduğu belirtilen Bekir Taşkın, Konya Numune Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra perşembe günü taburcu edildi ve ardından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen Taşkın, ifadesinde, "Eşimin kalp rahatsızlığı vardı. Onun kontrolü için hastaneye gidiyordum. Direksiyon başında epilepsi nöbeti geçirdim. Ne olduğunu hatırlamıyorum. Ehliyetim yoktu. Olay nedeniyle çok pişmanım" dedi.

Mahkemeye sevk edilen Bekir Taşkın, 'Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan tutuklandı. Kazada yaralanan diğer kişilerin tedavileri ise halen devam etmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.