Osmanlıspor kafilesi Bükreş'te

Osmanlıspor kafilesi Bükreş'te

- UEFA Avrupa Ligi'nde Steaua Bükreş ile karşılaşacak başkent ekibi, Romanya'ya geldi- Osmanlıspor Kulübü Kurucu Başkanı Gökçek: "Burada iyi bir skor alıp, turu son maça bırakmak istemiyoruz"

BÜKREŞ (AA) - Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. hafta maçında 24 Kasım Perşembe günü Steaua Bükreş ile yapacağı maç için Romanya'ya geldi.

Esenboğa Havalimanı'ndan özel uçakla başkent Bükreş'e gelen başkent ekibi, daha sonra konaklayacağı otele geçti.

Steaua Bükreş'i yenmesi durumunda gruptan çıkmayı garantileyecek Osmanlıspor'da, tüm futbolcular kafilede yer aldı. Rumen medya mensupları, 2011 yılından 2013'e kadar Steaua Bükreş'te oynayan milli futbolcu Raul Rusescu'ya büyük ilgi gösterdi.

Osmanlıspor Kurucu Başkanı Ahmet Gökçek, Henri Coanda Havalimanı'nda AA muhabirine yaptığı açıklamada, mor-sarılı takımın, gruptaki en önemli maçlarından birine çıkacağını söyledi.

Rumen temsilcisini ilk maçta Ankara'da 2-0 yendiklerini hatırlatan Gökçek, "İnşallah burada iyi bir skor alıp, turu son maça bırakmak istemiyoruz. Kötü sonuç aldığımız takdirde son maç gerçekten sıkıntılı geçecek gibi gözüküyor. O yüzden bütün hedefimiz, buradan üç puanla dönmek. Allah nasip ederse bunu başarabilecek güçteyiz. Oyuncularımız da bunun bilincinde. Buradan üç puan alıp dönmek istiyoruz." diye konuştu.

Gökçek'in, L Grubu'nda lider durumda bulunan Osmanlıspor'un Avrupa kupalarında yakaladığı başarıyla ilgili değerlendirmesi ise şöyle:

"Osmanlıspor, yeni bir kulüp ama geçmişi olan da bir takım. Sadece isim değişikliğiyle yeni bir kulüp oldu. Buradaki en büyük başarı yeni bir kadronun bu başarıyı yakalaması. Yöneticilerimiz ve teknik heyetimiz takım planlamasında tecrübeli kişiler. Buna göre transferde hareket ettiler. O da bugün çok şükür meyvelerini veriyor. İnşallah, Osmanlıspor hem ülkemizi hem de Ankara'yı en iyi şekilde temsil etmek için yoluna devam eder."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :