"Osmanlıspor deplasmanında hedefimiz galibiyet"

"Osmanlıspor deplasmanında hedefimiz galibiyet"

- Galatasaraylı futbolcu Linnes:- "Zor bir maç olmasına karşın Osmanlıspor deplasmanına galibiyet için gideceğiz"- "Ocak ayında ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum"


İSTANBUL (AA) - Galatasaray'ın Norveçli savunma oyuncusu Martin Linnes, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Osmanlıspor'a konuk olacakları maçın zorlu geçeceğini ancak galibiyete odaklandıklarını söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Linnes, rakipleri Osmanlıspor'un iyi bir takım olduğuna dikkati çekerek, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. Son dönemde iyi sonuçlar alıyorlar. Biz de iyi gidiyoruz ve hocamız çalışmalarımızdan memnun. Zor bir maç olmasına karşın Osmanlıspor deplasmanına galibiyet için gideceğiz. Hedefimiz galibiyet." dedi.

Forma şansı bulduğu maçlarda sağ bekteki performansının, sol bekteki performansının gerisinde kaldığı yönündeki soru üzerine Linnes, "Sağ bek oynadığım maçlarda iyi oynayamadım. Bu seneki en iyi maçımı ise Bursaspor'a karşı oynadım ve sol bekte görev yaptım. Benim gerçek pozisyonum sağ bek. Umarım önümüzdeki maçlarda asıl mevkimde iyi oynarım." diye konuştu.


- "Gittikçe kendimi daha iyi hissediyorum"


Norveç dışında ilk kez oynadığının hatırlatılması üzerine sarı-kırmızılı futbolcu, "Antrenmanlarda maksimumu vermeye çalışıyorum. Norveç Ligi'nden Galatasaray'a gelmek gerçekten büyük bir adım. Kolay bir geçiş değil ve mutlaka zamana da ihtiyaç var. Artık adaptasyon döneminde olduğuma inanmıyorum. Gittikçe de kendimi daha iyi hissediyorum." ifadelerini kullandı.

Norveç ile Türkiye arasında futbol kalitesi anlamında fark olduğunu vurgulayan Linnes, "Yeni bir takıma geldiğinizde önemli olan, takım arkadaşlarınızın oyun anlayışını tanımaktır. Türkiye ve Norveç liglerini kıyaslarsak, kendi adıma büyük bir adım attım. Türkiye'de lig çok daha kaliteli. Daha iyi oyuncular ve takımlar var." değerlendirmesinde bulundu.

Kendi mevkisinde oynayan Sabri Sarıoğlu'ndan övgüyle bahseden Linnes, "Sabri çok iyi bir insan. Bildiğiniz gibi uzun yıllardır da kulüpte görev alıyor. Bu seneki performansı bence iyi. Sağ bekte formayı kapmak için çok çalışmam gerekiyor. Çünkü bu zamana kadar Sabri iyi bir performans gösterdi." şeklinde konuştu.


- "Hedef şampiyonluk"


Martin Linnes, kendisini geliştirerek takımın değişmez isimlerinden biri olmayı amaçladığını aktararak, sezonu şampiyon tamamlamak istediklerini dile getirdi.

Bireysel olarak daha çok çalışıp, elinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak istediğini anlatarak, şöyle devam etti:

"Şu ana kadar iyi puan topladık. Zirveye yakınız. Devreye kadar önümüzde 2 maçımız daha var. İlk yarıyı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Hedefimiz sezon sonunda şampiyonluk yaşamak."

Devre arasında takımdan ayrılabileceği yönünde basına yansıyan haberlerin hatırlatılması üzerine Norveçli oyuncu, "Ben sadece Galatasaray'a odaklanıyorum. Amacım burada kalarak takımıma en iyi şekilde hizmet edebilmek. Ocak ayında ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum." yanıtını verdi.

Molde'den eski takım arkadaşı Vegard Forren'in adının Galatasaray'la anılmasıyla ilgili soru üzerine Linnes, "Şu an için bir şey gerçekleştiğini düşünmüyorum. Haberler yazılıyor ve benim de yakın arkadaşım. Galatasaray ile adının geçmesinden memnundur. Bekleyip göreceğiz." açıklamasında bulundu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :