Osmangazi Köprüsü, Yalova trafiğini rahatlattı

Osmangazi Köprüsü, Yalova trafiğini rahatlattı

Altınova Belediye Başkanı Oral: - "Gidiş çilesinin şu an için olmadığını gördük. Dönüş çilesi de olmayacak gibi görünüyor. Bu köprüyle beraber bayram trafiği çilesi de bitti"

YALOVA (AA) - Gebze-Orhangazi-İzmit Otoyolu üzerindeki Osmangazi Köprüsü'nün Yalova trafiğini rahatlattığı bildirildi.

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Osmangazi Köprüsü'nün açılmasıyla trafiğin gözle görülür şekilde rahatladığını belirterek, "Daha önce feribotlardan çıkan araçların oluşturduğu trafik, şu anda Altınova ilçemizde gözükmüyor. Dolayısıyla Yalova'ya yansıması da yok. Daha önce kargaşa içerisinde eziyeti çeken tatilcilerdi. Tatilciler de Osmangazi Köprüsü'nün üzerinden doğrudan Orhangazi'ye inmiş oluyorlar. Biz bu bayram için faydasını gördük." diye konuştu.

Köprünün, ilçedeki turizmi canlandıracağına da değinen Oral, şöyle devam etti:

"Buralarda turizm açısından bizlerin tanıtılması için faydası olacak. Köprünün hemen yanındaki Hersek köyümüz tarihi ve doğa dokusu, kuş cenneti ve aynı zamanda güzel sahili olan bir yer. Osmangazi Köprüsü'nün yapımında başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Gidiş çilesinin şu an için olmadığını gördük. Dönüş çilesi de olmayacak gibi görünüyor. Bu köprüyle beraber bayram trafiği çilesi de bitti."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :