Oses’ten Guinness  için 231 metrelik  çiğ köfte

Oses’ten Guinness için 231 metrelik çiğ köfte

Oses Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar; “3 aydır hazırlandığımız dünyanın en uzun çiğ köfte dürüm rekorunu 40 lezzet ustamızla 231 metreyle kırmaktan çok mutlu ve gururluyuz” dedi.

 

CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen14. Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda, Oses Çiğ Köfte 213 metrelik çiğköftesi ile ‘Dünyanın en uzun çiğ köfte dürümü’ unvanıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için rekor denemesi gerçekleştirdi. Oses Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar; “3 aydır hazırlandığımız dünyanın en uzun çiğ köfte dürüm rekorunu 40 lezzet ustamızla 231 metreyle kırmaktan çok mutlu ve gururluyuz. 3 aydır bunun üzerinde çalışıyoruz. Biz, yüzde yüz doğal olan bu ürünü, Guinness Rekorlar kitabına girerek taçlandırmak istiyoruz. Halkımıza ve ülkemize hediye etmek istiyoruz. Bu anlamda çok mutluyum” dedi.

YENİ BİR REKOR

Guinness Türkiye Temsilcisi Prof. Dr. Orhan Kural, hakemler ve şahitler huzurunda yaklaşık 2 saat süren rekor denemesi sonucunda, çiğ köfte dürümünün uzunluğu ölçüldü. Kural, ölçümler sonucu 231 metre uzunluğunda olduğu tespit edilen dürümün, yeni bir rekor olduğunu ifade etti. Kural, “Lezzetini ve kalitesini çok beğendiğim OsesÇiğköfte'nin bir müşterisi olarak, yabancıların fastfood yemekleriyle, obeziteyle mücadele eden bu güzel, sağlıklı ve geleneksel çiğ köftemizi herkese tavsiye ediyorum. Dünya çapında çiğ köftemizin tanıtıma öncülük eden Oses Çiğ Köfte ekibini kutluyorum” diye konuştu. Vatandaşların şaşkınlıkla izlediği 231 metrelik dev çiğ köfte rekoru, rekora müteakip vatandaşlara ve çocuk yurtlarına dağıtıldı.  Haber Merkezi