Ortalık karıştı! Rachid Ghezzal Galatasaray'da!

Ortalık karıştı! Rachid Ghezzal Galatasaray'da!

Galatasaray, en son Beşiktaş'ta kiralık oynayan Rachid Ghezzal'la anlaşmaya vardığı iddia edildi. Bu haber sosyal medyada adeta olay oldu.

Galatasaray’da 19 Haziran’da görev gelen Burak Elmas yönetiminden transfer atağı bekleniyordu. Transfer tahtasını açan sarı-kırmızılılar flaş isimleri açıklamaya hazırlanıyor.

Sportcell’de yer alan habere göre Galatasaray geçen sezon Beşiktaş’ta sezonun yıldızı olan Rachid Ghezzal ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar ayrıca Benfica’dan Gedson ve Florentino’yla da el sıkıştı.

Galatasaray yönetimi bu oyuncuları kadrosuna katarken Falcao, Feghouli ve Babel’le de yolları ayırmayı planlıyor. 3 oyuncu ve manejerleri ile bir araya gelinip bonservislerinin kendilerine verilmesi teklif edildi. Oyuncular şimdilik takımdan ayrılmak istemediklerini bildirdi. Görüşmeler devam ediyor.

Cezayir asıllı Fransız futbolcu Rachid Ghezzal, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 35 maça çıkmış; 8 gol, 18 asistlik performansıyla yıldızlaşmıştı. Hem Türkiye Kupası hem de Süper Lig şampiyonluğunda aslan payıha sahip olan Ghezzal, 1 sezonda 5 milyon Euro değer kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.