Ormanlık alanda uyuşturucu kullanan şüphelileri devriye gezen polis yakaladı

Ormanlık alanda uyuşturucu kullanan şüphelileri devriye gezen polis yakaladı

Konya Tekke Kent Ormanı civarında gerçekleştirdikleri operasyonda durdurdukları araçta ve şüpheliler üzerinde yapılan aramada uyuşturucu hap ve peçeteye emdirilmiş sentetik bonzai ele geçirdi. 3 şüpheli gözaltına alındı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis ekipleri, gençleri zehirlemek amacıyla sokak satışı yapan şahıslarla mücadele kapsamında Tekke Kent Ormanı çevresindeki uyuşturucu kullanımı ihbarlarını değerlendirmeye aldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, bölgeyi kontrol altında tutmak için devriye görevlerini artırarak karanlık ve ıssız ortamlarda gerçekleştirilen faaliyetlere odaklandı.

Bu çerçevede devriye sırasında, şüpheli bir aracın park halindeyken ekiplerin yaklaşması üzerine hareketlenmesi dikkat çekti. Araç durdurulduğunda yapılan aramalarda, araç içerisinde bulunan 3 şüphelinin üzerinde 8 adet uyuşturucu hap ile 7 içimlik peçeteye emdirilmiş sentetik bonzai ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler M.Y., M.Ö. ve E.T. hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak" suçundan işlem yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.