Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

"Gönül dünyamızın tek kalesi Türkiye'dir. Bütün düşmanlar hatta dost bildiğimiz devletler dahi Türkiye'yi yok etmek için, plan üzerine plan yapıyor"

AFYONKARAHİSAR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Gönül dünyamızın tek kalesi Türkiye'dir. Bütün düşmanlar hatta dost bildiğimiz devletler dahi Türkiye'yi yok etmek için plan üzerine plan yapıyor." dedi.

Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 80. İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, hükümetin her bakanlar kurulu toplantısında mutlak surette ekonomik gelişme, vatandaşın özellikle kalkınması için birtakım tedbirler aldığını söyledi.

Esnafa, çiftçilere, KOBİ'lere yapılan pek çok desteğin gerçekten ekonomide çok büyük gelişme sağladığını kaydeden Eroğlu, "İhracatımız artıyor. Üretim artmaya başladı. Bizim hedefimiz 2023 yılında dünyada ekonomik sıralamada ilk ona girmek." diye konuştu.

Çok çalışmaya mecbur olduklarını ifade eden Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Özellikle gönül dünyamızın tek kalesi Türkiye'dir. Bütün düşmanlar hatta dost bildiğimiz devletler dahi Türkiye'yi yok etmek için, plan üzerine plan yapıyor. Sürekli plan. Bakınız; Suriye, Arap Baharı, şimdi Katar. Cumhurbaşkanımız talimat verdi, 'Yeter artık' dedi. Neticede gönül coğrafyasında biz varız. Bizden habersiz bir şey olmaması lazım diye mecliste hemen aynı gün karar çıktı. Cumhurbaşkanımız aynı gün onayladı. Bunun için ne yapmamız lazım? Güçlü olmak gerekiyor. Bu coğrafyada ayakta kalmanın yegane yolu, güçlü olmaktan geçiyor."

Bütün Afrika'nın, Ortadoğu'nun, Orta Asya'nın, Balkanların, Kafkasların umudunun Türkiye olduğunu söyleyen Eroğlu, "O umudu boşa çıkarmamamız lazım. Bütün Türk milleti üzerinde büyük bir mesuliyet var. Belki tarihimizdeki en büyük mesuliyet bizim üzerimizdedir." dedi.

Eroğlu herkesin 2019'a kilitlendiğini belirterek peşin hesaplar yapılmaya başlandığını, daha dereyi görmeden paçaları sıvayanlar olduğunu, AK Parti teşkilatının onların heveslerini kursaklarında bırakacağını sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler