Orgeneral Akar 1'inci Ordu Komutanlığında incelemede bulundu

Orgeneral Akar 1'inci Ordu Komutanlığında incelemede bulundu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, 1'inci Ordu Komutanlığı birliklerini denetledi- Akar, kuvvet komutanları ile "Bayraktar" insansız hava araçlarının üretim ve araştırma-geliştirme faaliyetlerinin yürütüldüğü Baykar Makina tesislerini de ziyaret etti

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İstanbul ve Çorlu bölgelerinde, 1'inci Ordu Komutanlığı birliklerinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Orgeneral Akar, beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ile İstanbul ve Çorlu bölgelerinde 1'inci Ordu Komutanlığı birliklerinde inceleme ve denetlemeler gerçekleştirdi.

Orgeneral Akar, kuvvet komutanları ile ayrıca "Bayraktar" insansız hava araçlarının üretim ve araştırma-geliştirme faaliyetlerinin yürütüldüğü Baykar Makina tesislerini de gezdi.

Ziyarette, Baykar Makina Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar ile Baykar Makina Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar da yer aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :