Ordu'daki sel ve heyelan

Ordu'daki sel ve heyelan

Kaybolan 2 kişinin yakınlarının bekleyişi sürüyor- Remzi Taktak'ın oğlu Arslan Taktak: - "Acımız çok büyük. Bizim tek isteğimiz babamızın bir mezarı olması. Bunun için Allah'a dua ediyoruz. İnşallah en kısa sürede babamıza ulaşırız"

ORDU (AA) - Ordu'nun Perşembe ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları sürerken, aileleri ise endişe içinde bekliyor.

6 Temmuz gecesi sele kapılanlardan Alim Canbulut ve Remzi Taktak'ın yakınları AFAD, UMKE ve Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı Köpek Eğitim Merkezi'nden getirilen arama köpeklerinin çalışmalarını yakından takip ediyor.

Çalışmaların bir an önce sonuç vermesini ümit eden Remzi Taktak'ın oğlu, Arslan Taktak, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan sel felaketinde babasının sel sularına kapılarak, kaybolduğunu belirtti.

Bayramın ikinci günü yaşanan sel felaketinde annesi Hamide Taktak'ın yaralı olarak kurtulduğunu ve Ordu Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğünü anlatan Arslan Taktak, "Olay sırasında babam ve annem dışarıya çıkarak, toprak kaymasından dolayı kapanan yolu açmaya çalışıyor. Ancak bu sırada anne ve babamı aniden gelen sel suları sürüklüyor. Annem çamura saplanıp kalırken, babam ise sel sularına kapılarak, gözden kayboluyor. Her şey annemin gözü önünde olup bitiyor. Çok şükür annem bu olaydan yaralı olarak kurtuldu. Ancak babamız kaybettik."

6 Temmuz'dan bu yana çalışmaları yakinen takip ettiklerini kaydeden Arslan Taktak, "Acımız çok büyük. Bizim tek isteğimiz babamızın bir mezarı olması. Bunun için Allah'a dua ediyoruz. İnşallah en kısa sürede babamıza ulaşırız." diye konuştu.

Babasını arayan ekiplere de teşekkür eden Arslan Taktak, "Hepsinden Allah razı olsun. Herkes 24 saat babam için adeta seferber oldu. Biz ne talep ediyorsak, yerine getiriyorlar. Bunun için herkese çok teşekkür ederim." dedi.

Öte yandan, Alim Canbulut'un yakınları ise bir açıklama yapmadı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :