Ordu'daki sel ve heyelan

Ordu'daki sel ve heyelan

Perşembe ilçesinde etkili olan şiddetli yağış sonucu meydana gelen sel ve heyelanda hayatını kaybeden 2 kişinin kimlikleri belli oldu- Ordu Valisi Balkanlıoğlu:- "Bölgede arama ve kurtarma çalışmaları devam etmektedir"

ORDU (AA) - Ordu'nun Perşembe ilçesinde etkili olan şiddetli yağış sonucu meydana gelen sel ve heyelanda yaşamını yitiren 2 kişinin kimlikleri belirlendi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kentte etkili olan yağmur sonucu oluşan sel ve heyelanda Tarlacık Mahallesi'nden Mukaddes Soydan (76) ile Yumrutaş Mahallesi'nden Mustafa Canbulut'un (48) hayatını kaybettiğini belirtti.

Sel sularına kapılan Alim Canbulut ile Remzi Taktak'ı arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini bildiren Balkanlıoğlu, şunları kaydetti:

"Heyelanda Tarlacık Mahallesi'nden 5 kişi ise yaralı kurtarılarak hastanede tedavi altına alınmıştır. Ordu AFAD, UMKE, itfaiye ekipleri, sivil toplum kuruluşları Sağlık Arama Kurtarma Ekibi ve RUSUMAT ile Ankara, Erzurum ve Samsun AFAD'dan gelen ekipler, bölgede arama ve kurtarma çalışmalarına devam etmektedir."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :