Oprukçu, Çumra ve Güneysınır’daydı

Oprukçu, Çumra ve Güneysınır’daydı

MHP Konya 25.dönem 4. sıra milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimleri için çalışmalarına hız verdi.

Oprukçu Çumra, Güneysınır ve Karasınır’da çalışmalarını sürdürürken, Teşkilatları, Ülkü ocaklarını, vatandaşları ve esnafları ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Konya 25. dönem 4. sıra milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu, seçim çalışmalarının start verilmesiyle çalışmaları hız verdi. Halkapınar ilçesinde sonra MHP’li aday Hüseyin Oprukçu önceki günü Çumra İlçesi ve Köylerini, Güneysınır ve Karasınır’da bulunan MHP teşkilatlarını, Ülkü ocakları, esnafları ve sokaklarda ekibiyle birlikte vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaretlerde ve sokak gezilerinde vatandaşların karşılaştıkları sorunları ve şikâyetleri dinleyen MHP Konya Milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu “Ekonomik olarak ülke değerleri tüketilmiş, tarım ve çiftçi yok olmaya mahkûm edilmiştir. Emekli ve çalışanlarımız geçinemez olmuş, bankalara ipotekli yaşamaya başlamış, istihdam alanları satılıp -kapatılarak işsiz sayımız artmıştır." Yöre insanımızın sorunları- sulama, tarımsal destek ve işssizliktir. Tarıma destek istemektedir yöre halkı. 10 yıl önceki mazot ücreti ile şu anki mazot ücreti arasındaki fiyat farkının üretimde yer almamasında hatta daha aşağı seviyelerde yer almasından şikâyetçilerdir yöre insanı. Pancar Sulamasında ki sıkıntıları dile getirdiler.MHP İktidarında sözde değil, icraatlarımızla vatandaşlarımızın yanında olacak ve sorunları çözeceğiz” dedi.