Operasyon bölgesinden acı haber! Piyade Uzman Çavuşlar Onur Doğan, Hüseyin Cankaya ve Sözleşmeli Er Celal Tekedereli şehit oldu

Operasyon bölgesinden acı haber! Piyade Uzman Çavuşlar Onur Doğan, Hüseyin Cankaya ve Sözleşmeli Er Celal Tekedereli şehit oldu

Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit Harekatı bölgesinden acı haber. Milli Savunma Bakanlığı, sıcak çatışmada Piyade Uzman Çavuşlar Onur Doğan, Hüseyin Cankaya ve Sözleşmeli Er Celal Tekedereli'nin şehit olduğunu, 4 askerimizin ise yaralandığını duyurdu

Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit Harekatı bölgesinden acı haber. Milli Savunma Bakanlığı, 3 askerimizin çıkan sıcak çatışmada şehit olduğunu, 4 askerimizin ise yaralandığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Irak'ın kuzeyinden yönelen terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğini sağlamak amacıyla başlatılan Pençe Kilit Operasyonu planlandığı şekilde devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı açıklamadasında şu ifadelere yer verildi: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 24 Mayıs 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada, 3 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 4 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır." Öte yandan şehit haberlerinin ardından Diyarbakır'daki anajet üssünde F-16'ların peş peşe hareketlenerek bölgeyi bombardıman altına aldığı öğrenildi.

PENÇE-KİLİT OPERASYON BÖLGESİNDE ŞEHİT OLAN ASKERLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Şehit olan askerler nereli, memleketleri neresi? Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit operasyon bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiğin isimlerini açıkladı.

Buna göre, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit olan askerler P. Uzm. ÇVŞ. Onur Doğan, P. Uzm. ÇVŞ. Hüseyin Cankaya ve P. Söz. Er. Celal Tekedereli Malatya.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.