OpenAI, ChatGPT ile geliştiricilere para kazandıracak

OpenAI, ChatGPT ile geliştiricilere para kazandıracak

OpenAI, kullanıcıların kendi ChatGPT'lerini oluşturabileceklerini duyurdu. Geliştiriciler, özelleştirdikleri botları ücretli veya ücretsiz olarak yayımlayabilecekler. Open AI, en kullanışlı ve en çok kullanılan botları tespit edecek.

ChatGPT'den Para Kazanmanın Yolları

OpenAI, ChatGPT için yeni bir özellik duyurdu. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, kendi ChatGPT'lerini oluşturabilecekler. Bu özellik, geliştiriciler için de önemli bir fırsat sunuyor. Geliştiriciler, özelleştirdikleri botları ücretli veya ücretsiz olarak yayımlayabilecekler. Open AI, platformdaki en kullanışlı ve en çok kullanılan botları tespit edip, bunları geliştirenlere ödeme yapacak.

OpenAI CEO'su Sam Altman, yaptığı açıklamada, "Bu özellik, ChatGPT'nin daha da yaygınlaşmasına ve geliştiricilerin yeni gelir kaynakları elde etmesine yardımcı olacak" dedi.

Yeni özellik, ilk olarak ABD ve Avrupa'da kullanıma sunulacak. Türkiye'de ise önümüzdeki aylarda kullanıma sunulması bekleniyor.

  • Yeni özellik, ChatGPT'nin daha da yaygınlaşmasına ve geliştiricilerin yeni gelir kaynakları elde etmesine yardımcı olacak.
  • Yeni özellik, ilk olarak ABD ve Avrupa'da kullanıma sunulacak. Türkiye'de ise önümüzdeki aylarda kullanıma sunulması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.