Önceliğim transfer olacak

Önceliğim transfer olacak

Sarı-lacivertli kulüp, Fransız Damien Comolli ile 3 yıllık anlaşma sağladı- Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "Damien Comolli'ye Fenerbahçe'de başarı, mutluluk ve şampiyonluk dolu yıllar diliyorum"

Fenerbahçe'nin 3 yıllık anlaşmaya vardığı Damien Comolli, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Transfer döneminde iyi çalışarak sarı-lacivertli takıma katkı sağlayacak oyuncular almak istediklerini söyleyen Fransız futbol adamı, "Futbolcularla, teknik ekiple konuşacağım ve stadın yanı sıra antrenman tesislerini ziyaret edeceğim. Kulübün nasıl çalıştığını ve çalışanları öğreneceğim ama elbette en büyük önceliğim transfer dönemi olacak. 31 Ağustos'a kadar tüm vaktimi, enerjimi, fikirlerimi bunun için harcayacağım. Fenerbahçe'ye yakışacak özelliklerdeki en iyi transferleri gerçekleştirmek için çalışacağım. Sahada mücadeleci bir takım oluşturmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
BURASI KUPA KAZANMA ALIŞKANLIĞI OLAN BİR YER
Fenerbahçe gibi tarihi gelenekleri olan bir takıma geldiği için kendini şanslı hissettiğini dile getiren Comolli, "Böyle fantastik bir kulübe katıldığım için kendimi çok onurlandırılmış ve ayrıcalıklı hissediyorum. Burası tarihi, geleneği, kupa kazanma alışkanlığı olan bir yer. Türkiye ve İstanbul, yıllardır mesleğimden ötürü oyuncu izlemek için defalarca geldiğim bir ülke ve şehir. Hatta Türkiye'de ilk kez maç izlemeye, bu stada gelmiştim. Açıkçası hatıralarım canlandı" ifadelerini kullandı. Spor Servisi

Etiketler :