Önce üstünü sonra evini aradılar: Binlerce hap çıktı

Önce üstünü sonra evini aradılar: Binlerce hap çıktı

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyonla, bir şüphelinin üzerinden ve evinde binlerce uyuşturucu hap ile sentetik madde ele geçirildi.

Konya'da Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik kararlı çalışmalarını sürdürüyor. Son operasyonları, Karatay ilçesi Şemsi Tebrizi Mahallesi'nde gerçekleşti. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir şahsı durdurarak üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada, şahsın üzerinden 100 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Şüphelinin ikametinde yapılan aramada ise olayın boyutu daha da büyüdü. Ekipler, 4 bin 785 adet uyuşturucu hap, 560 gram sentetik kannabinoid ve bir miktar metamfetamin buldu. Elde edilen delillerle birlikte şüpheli adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen bu operasyonun, şehirdeki halkın güvenliği ve sağlığı için önemli bir adım olduğunu belirtti. Operasyonlarının süreceği vurgulandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.