Ömer Karaoğlu'ndan Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde konser

Ömer Karaoğlu'ndan Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde konser

Sanatçı Ömer Karaoğlu Ankara Mamak Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde verdiği konserle sevenleriyle buluştu. Coşkulu konsere katılım yoğundu

Ankara'da sanatseverler Ömer Karaoğlu konseriyle Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde buluştu.

Mamak Belediyesi, Mamaklıları usta sanatçıların muhteşem konserleriyle buluşturmaya devam ediyor. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleşen Ömer Karaoğlu konserinde sanatseverler, Karaoğlu'nun sevilen eserlerine hep bir ağızdan eşlik ettiler. Karaoğlu gecede seslendirdiği eserlerle konuklara unutamayacakları bir akşam yaşattı. Görkemli geceye, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Birinci Başkanvekili Fatih Ünal,Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"Usta isimlerle buluşturmaya devam edeceğiz"

Sosyal belediyecilik anlayışı ile insana dokunan işlere imza atmaya devam ettiklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Usta sanatçılarımızı Mamaklı hemşerilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Mamak'ı müziğin ve kültürün başkenti yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz " dedi. Gönüllere taht kuran usta yorumcu Ömer Karaoğlu'na teşekkürlerini ileten Başkan Köse, "Gecemizi güzelleştiren eserleri ve sahne performansından dolayı usta sanatçımıza tüm Mamaklı hemşerilerim adına teşekkür ederim. Muhteşem bir geceydi. Ağzınıza, yüreğinize sağlık" dedi.

Ömer Karaoğlu'ndan Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde konser

Ömer Karaoğlu'ndan Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde konser

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.