Ömer Karaoğlu Konya gençliğine yeniden diriliş heyecanı aşıladı

Sanatçı Ömer Karaoğlu AK Parti Karatay Gençlik Kollarının Konya Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlediği konserde unutulmayan ezgilerini seslendirdi. Usta sanatçı Konya'nın geleceği gençlere ezgileriyle yeniden diriliş heyecanı aşıladı

Ünlü sanatçı Ömer Karaoğlu Konya'da düzenlenen konserde gençlerle buluştu. AK Parti Karatay Gençlik Kollarının organize ettiği konser Mevlana Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Ömer Karaoğlu konserine, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Said Kıyak, AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar, gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda Konyalı katıldı.

AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar, "90'lı yıllardan bugüne, ezgileriyle herkesin gönlünde taht kurmuş Ömer Karaoğlu ağabeyimizi ağırladık. Karatay gençliği olarak. Yeniden heyecan yeniden umut oldu her birimize" dedi.

Ömer Karaoğlu, bir neslin ezbere bildiği coşku dolu ezgileriyle salona duygu seli yaşattı. Kuşlar, Şehit Tahtında (Şehit Türküsü), Kudüs, Doğ Ey Güneş, Bir Avuçtuk Biz, Adı İçin Yaşamak ve Çağlara gibi eserleriyle Konya'nın elif nesilin (z kuşağı) gönlüne girdi.

emmmm.jpg

Resim

Resim

Resim

Resim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler