Ömer Karaoğlu Esenyurt'ta konser verdi

Ömer Karaoğlu Esenyurt'ta konser verdi

Karaoğlu:- "Ramazanın bir eğlence ya da festival iklimi olmaması gerektiğine inandığımız için bu rahmet ayında ezgilerimizle, aynı inancın evlatları olarak kardeşlik, birlik, paylaşma ve arınma gayesine denk düşen programlarda insanlarımızla buluşuyoruz"

İSTANBUL (AA) - Ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu, Esenyurt Belediyesince düzenlenen ramazan etkinliğinde İstanbullu müzikseverlerle buluştu.

Esenyurt Gaziler Parkı'nda gerçekleşen konserde AA muhabirine açıklamada bulunan Ömer Karaoğlu, ramazan boyunca hem İstanbul'da hem de Anadolu'da hemen her gece birçok konser vereceğini belirterek, "Ankara ile başladık, önceki gün Trabzon'da konser verdik, bugün de Esenyurt'tayız. Yarın da Kayseri ile yola devam edeceğiz inşallah." dedi.

Karaoğlu, Kur'an-ı Kerim ayı olan ramazanın anlamına uygun buluşmalar gerçekleştirmeye gayret ettiklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Ramazanın bir eğlence ya da festival iklimi olmaması gerektiğine inandığımız için bu rahmet ayında ezgilerimizle aynı inancın evlatları olarak kardeşlik, birlik, paylaşma ve arınma gayesine denk düşen programlarda insanlarımızla buluşuyoruz."

Ramazanın İslam alemi için felaha vesile olmasını temenni eden Karaoğlu, ramazanın iklimine uygun bir ortamda kendisini dinleyicileriyle buluşturan Esenyurt Belediyesi'ne teşekkür etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer'in de dinleyiciler arasında bulunduğu konserde Karaoğlu, sevilen ezgilerini seslendirdi.

Karaoğlu, 10 Haziran'da Yenikapı sahilinde konser verecek.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler