Ölüm onları misafirlikte yakaladı! 3 çocuğuyla birlikte yangında öldü

Ölüm onları misafirlikte yakaladı! 3 çocuğuyla birlikte yangında öldü

Ölüm onları misafirlikte yakaladı. Sakarya'nın Geyve ilçesinde bir evde çıkan yangında, baba ve biri bebek 3 çocuğu hayatını kaybetti, anne ve bir çocuğu hastaneye kaldırıldı.

Olay, Sakarya’nın Geyve ilçesi Bağcaz Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 37 yaşındaki Bayram Bekçi ve ailesinin misafirliğe gittiği arkadaşlarının evinde sobanın parlaması neticesinde yangın çıktı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipleri tarafından yapılan müdahale ile yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü.

Çıkan yangın sırasında evde bulunan Bayram Bekçi, çocukları 11 yaşındaki Ömer Faruk, 14 yaşındaki Dilara ve 1 yaşındaki Eslem Asaf hayatını kaybetti. Yangından yaralı olarak kurtulan Bayram Bekçi’nin eşi 36 yaşındaki Pınar Bekçi ve 4 yaşındaki çocukları 4 yaşındaki Eymen Bekçi, sağlık ekiplerince yapılan müdahalesinin ardından Geyve Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yapılan ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Eymen’in hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Yangını söndürmeye çalışan bir itfaiye eri ise hafif şekilde yaralandı. İtfaiye eri de sağlık ekiplerince tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.