Ölen işçiye sigorta şirketi 30 bin lira ödedi

Ölen işçiye sigorta şirketi 30 bin lira ödedi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünde çalışan ve trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Yakup Zeytin'in ailesine ferdi kaza...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünde çalışan ve trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Yakup Zeytin'in ailesine ferdi kaza sigortası üzerinden 30 bin lira ödendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik,sosyal bir proje kapsamında tüm üyelerine ferdi kaza sigortası yaptırıldığını anımsattı.

Melikgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünde hizmet alım yoluyla çalışan üyeleri Yakup Zeytin'in trafik kazasında hayatını kaybettiğini belirten Çelik, şunları söyledi:

"Girişimlerimiz sonucunda ferdi kaza sigortası yaptırdığımız kuruma talebimizi bildirerek onların istemiş olduğu evrakları temin ettik. Bugün sonuçlandı ve temin edilen 30 bin lira arkadaşımızın ailesine teslim edildi. 15 Temmuz gecesi vefat eden Yakup Zeytin ile Cumhuriyet Meydanı'nda birlikteydik.Geç saatlere kadar nöbet tutmuştuk. Sabah namazından sonra anne ve babasını ziyaret etmek için Derebağ Mahallesine geçerken kaza yapıp yaşamını yitirmişti. Bizim için Yakup demokrasi şehididir. Çünkü geç saatlere kadar vatanını, milletini demokrasi nöbetiyle beklemiş, uykusuz kaldığı için de yolda kaza yaparak hayatını kaybetmiştir. Bizler kendisinden razıyız inşallah Allah da razı olur."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :