Olay hakemler Arda Kardeşler ve Ali Saygın Ögel’in gücü Konyaspor’a yetmedi

Olay hakemler Arda Kardeşler ve Ali Saygın Ögel’in gücü Konyaspor’a yetmedi

Galatasaray’ı yıllar sonra mağlup eden Konyaspor, galibiyeti adeta tırnaklarıyla kazıya kazıya aldı. Yeşil beyazlılar sadece Galatasaray’ı değil hakemlerin hegemonyasına da son vermiş oldu.

Süper Lig’de zorlu haftalar geçiren Konyaspor, rakibi Galatasaray’a kâbusu yaşatırken hakemlerin operasyon havasında bu maça çıkması ise Arda Kardeşler ve Ali Saygın Ögel’in daha önceki vukuatlarını hatırlattı.

Sakatlıklar ve hastalıklar nedeniyle kadro sıkıntısıyla mücadelelere çıkan Konyaspor Arda Kardeşler ve Ali Saygın Ögel’in nasıl kurbanı oluyordu?

  • Orta hakem Arda Kardeşler, Mücadelenin 74’üncü dakikasında kendini yere bırakan Linnes’in bu hareketini penaltıyla ödüllendirdi.
  • Penaltı gol olmayınca yan hakem Ali Saygın Ögel devreye girdi ve penaltının tekrarlanması için hakemi uyardı.
  • Tekrarlanan penaltı atışında Konyaspor’lu Sehic, yine çizgiden çıktı ancak hakem penaltıyı tekrarlatmadı.
  • Konyaspor’un 3’üncü golünden sonra dördüncü hakem maça 8 dakika uzatma verdi.
  • Konyaspor 90+2’de 4. Golü attı ve 90+4’te golü yedi. Hakem Kardeşler ise maçı 9 dakikadan fazla oynattı. Ancak bu çaba da Konyaspor’un mücadelesinin önüne geçemedi.

İKİLİNİN İLK OPERASYONU DEĞİL

Daha önce yine bir takıma operasyon yapan Arda Kardeşler ve Ali Saygın Ögel, Sivasspor’un Beşiktaş’a karşı verdiği mücadelenin skorunun başkahramanlarıydı.

NELER YAPTILAR?

  • Beşiktaş’ın ilk attığı golden hemen önce Rosie topu taçtan çevirdi. Yan hakemin gözlerinin önünde olan pozisyona VAR hakemleri de pozisyonu izlemesine rağmen golü verdi ve Beşiktaş’ın golü tescillenmiş oldu.
  • Devrearasında soyunma odasına girerken Sivassporlu Hakan’a kırmızı kart gösteren hakem Kardeşler, Sivasspor’u adeta doğradı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum