Okullarda karne heyecanı

Okullarda karne heyecanı

KONYA (AA) - Konya'da karne dağıtım töreni düzenlendi.Vali Yakup Canbolat, Selçuklu Hakim Ömer Onsun İlkokulundaki karne töreninde yaptığı konuşmada,...

KONYA (AA) - Konya'da karne dağıtım töreni düzenlendi.

Vali Yakup Canbolat, Selçuklu Hakim Ömer Onsun İlkokulundaki karne töreninde yaptığı konuşmada, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının son gününde öğrencilerin heyecanını paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Canbolat, Konya'da 5. günü olduğunu hatırlatarak, "Eğitim kalitesinin daha iyiye taşınması, çocuklarımızın geleceğinin daha doğru şekillendirilmesi noktasında bir gayret ve çabanın içerisinde olacağız. Onlar bizlerin ve bu ülkenin geleceği. Onların daha iyi fiziki mekanlarda, daha nitelikli, kaliteli, rekabetçi, hayata alışmış ve alıştırılmış eğitim şartlarıyla yetiştirilmelerini arzu ediyoruz. Çocuklarımızın karnelerinin hayırlar getirmesini ve iyi tatiller diliyorum." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy da her öğrencinin daima başarılı olmasını arzu ettiklerini kaydetti. Velilerden yaz tatilinde çocuklarının eksiklerini tamamlamalarını ve onlara yardımcı olmalarını isteyen Gürsoy, öğrencilerin tatili aile büyüklerini ziyaret ederek ve bol bol oyun oynayarak ve muhakkak sürette okuma etkinlikleri yaparak geçirmelerini tavsiye etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :