Okullar açılır mı? Virüs ortadan kalkar mı? Cevap Konya'dan geldi! Başkan Altay açıkladı

Okullar açılır mı? Virüs ortadan kalkar mı? Cevap Konya'dan geldi! Başkan Altay açıkladı

Türkiye'de herkesin sorduğu soruların başını çeken okulların açılması ve virüsün ne zaman gücünü yitireceği konusunda Başkan Altay, son noktayı koydu.

Türkiye'de artan koronavirüs vakalarıyla birlikte veliler ve öğrenciler okulların açılıp açılmayacağı konusunda yapılacak açıklamaları beklemeye başladı.

Vakaların en çok arttığı kentlerden biri olduğu bilinen Konya'da ise Başkan Uğur İbrahim Altay başta olmak üzere diğer ilçe belediyeleri birçok kampanya düzenledi. Buna rağmen vakaların artışının önüne geçilemedi.

Sosyal medyayı aktif kullanan ve vatandaşlarla birebir görüşmeyi seven Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, son paylaşımında çarpıcı bir cümle kurarak farkındalığı artırmayı hedefliyor.

Başkan Altay son paylaşımında "Okullar açılır mı?‬, ‪Virüs ortadan kalkar mı?‬, ‪Ne zaman eskisi kadar yakın olacağız?‬, ‪Birbirimize doya doya sarılmanın zamanı belli mi?‬, ‪Bu ve benzeri soruların cevabı senin eline. ‬
‪Birlikte mücade edersek bu soruların cevabı; “yakında” olur. ‪Maske ve mesafeye dikkat." cümlelerine yer vererek vatandaşları bir kez daha virüse karşı uyardı.

baskan-altayx.jpg

Etiketler :