Okul bahçesindeki silahlı kavga

Okul bahçesindeki silahlı kavga

Ümraniye'de bir ilkokulun bahçesinde, servis taşımacılığı yapan iki grup arasında çıkan silahlı kavgayla ilgili gözaltı sayısı 9'a yükseldi- Silahlı kavgada yaşamını yitiren Cüneyt Elik'in babası ve kardeşi de olaya karıştığı iddiasıyla aranıyor

İSTANBUL (AA) - Ümraniye'de, bir ilkokulun bahçesinde servis taşımacılığı yapan iki grup arasında çıkan silahlı kavgayla ilgili gözaltı sayısı 9'a yükseldi.

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çakmak Mahallesi Varan Caddesi Mimoza Sokağı'ndaki ilkokulun bahçesinde servis taşımacılığı yapan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, Cüneyt Elik'in öldürülmesi ve 2 kişinin yaralanması olayına karışan kişileri yakalamak için çalışma başlatmıştı.

Polis, bugün olaya karıştığı tespit edilen Eyüp A'yı da yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Ekipler, silahlı kavgaya karıştığı iddiasıyla Cüneyt Elik'in babası ve kardeşini arama çalışmasını da sürdürüyor.

- Olay

Çakmak Mahallesi Varan Caddesi Mimoza Sokağı'ndaki ilkokulun bahçesinde önceki gün, servis taşımacılığı yapan iki firmanın çalışanları arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralanmış, yaralılardan Cüneyt Elik (27) kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Polis, dün silahlı kavgada yaralanıp hastanede tedavi altına alınan Ramazan S, Kerem B. ve Sevime E. ile olaya karıştığı ileri sürülen Serkan V, Sedat Tunç B, Sevim K, Mehmet A. ve Necmettin A'yı gözaltına almıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :