Okul Aile Birliği başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Okul Aile Birliği başarılı öğrencileri ödüllendirdi

YOZGAT (AA) - Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Kazım Ergün, katıldıkları çeşitli yarışmalarda dereceye girerek okullarını...

YOZGAT (AA) - Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Kazım Ergün, katıldıkları çeşitli yarışmalarda dereceye girerek okullarını başarıyla temsil eden öğrencileri ödüllendirdi.

Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amacının diğer öğrencileri teşvik etmek, aynı zamanda okulun başarı çıtasını daha yukarılara çekmek olduğunu ifade etti.

Öncelikle, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavları’nda (TEOG) 120 sorunun tamamını doğru yaparak Türkiye birincisi olan 8. snıf öğrencisi Berkay Çelik'i kutladığını dile getiren Ergün, "Türkiye birincisi Berkay, okulumuzun ve ilimizin gururu olmuştur. Öğrencimizin başarısının mimarı olan okul yönetimi ve öğretmenlerimizi de tebrik edip, başarıların artarak devam etmesini temenni ediyorum." dedi.

Okulun akademik alanda olduğu gibi sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da büyük başarılara imza attığının altını çizen Ergün, şöyle konuştu:

"Okulumuz öğrencileri 'Bana AB'yi Anlat' adlı yarışmada son iki yıldır il birincisi eserler çıkararak, ilimizi Türkiye finallerinde temsil etmiştir. Ayrıca çeşitli spor dallarında yine il birincisi olarak Yozgat'ı bölge müsabakalarında temsil etme hakkını elde etmişlerdir. Bu yıl futsal ve basketbol takımlarımız il birincisi olup, ilkbaharda yapılacak bölge müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir. Böyle başarılar gelince, Okul Aile Birliği olarak bizlerin de göğsü kabarıyor. Bu başarıları ödüllendirmek de bize düşüyor. Ben ve yönetici arkadaşlarım öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler