Okçuluk Federasyonunda görev dağılımı yapıldı

Okçuluk Federasyonunda görev dağılımı yapıldı

- Mevcut başkan Abdullah Topaloğlu'nun yeniden göreve getirildiği federasyonda, yönetim kuruluna 5 yeni isim dahil oldu


ANKARA (AA) - Abdullah Topaloğlu'nun yeniden başkanlığa getirildiği Okçuluk Federasyonunda görev dağılımı yapıldı.

Geçen hafta yapılan olağan genel kurulda seçime tek aday olarak giren ve 4 yıllığına yeniden başkanlığa seçilen Abdullah Topaloğlu yönetimindeki federasyonda, yönetim kuruluna 5 yeni isim dahil oldu.

Geride kalan dönemde de yönetim kurulunda yer alan Mahmut Karaaslan'ın yanı sıra listeye yeni giren Abdullah Güler, başkan vekilliği görevini üstlendi. Güler ile Mustafa Sarımermer, Nureddin Çelik, Rüstem Dindarol ve Zafer Türkoğlu, yönetim kurulunun yeni üyeleri olarak listede yer buldu.

Aydın Yolaç, Cumhur Yavaş, Hakan Çakıroğlu, Hüsnü Kocaoğlu ve Sirer Aydın ise yönetim kurulundaki görevlerine devam edecek.

Hukuk kurulunu Erman Cevahir, Burak Sevimay ve Şahin Azap'ın oluşturduğu federasyonun merkez hakem kurulunda, Aydın Yolaç, Orhan Şentürk ve Serdar Özdemir bulunuyor.

Başkanlığını Metin Gazoz'un yaptığı teknik kurulda Göktuğ Ergin, Emre Özdemir, Serdar Şatır, Yusuf Çorba, Gonca Genç ile Alper Aytaçoğlu yer alırken, Zafer Türkoğlu'nun başkanı olduğu eğitim kurulunda, Nihal Dal, Mehmet Ali Özçelik, Davut Kaya, Gülüşen Güler ve Rıdvan Uzuntaş görev aldı.

Sağlık kurulunda ise Prof. Dr. Volkan Kaynaroğlu'nun yönetiminde, Prof. Dr. Alp Çetin, Doç. Dr. Oya Öztürk ve Ayça Terzioğlu görev yapacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :