Öğretmen Akademisi Vakfı "yarıyıl atölyeleri" düzenliyor

Öğretmen Akademisi Vakfı "yarıyıl atölyeleri" düzenliyor

Kayıt yaptıran öğretmenlerin katılımına açık olan atölyeler, 24 Ocak-2 Şubat'ta 30 konu başlığında gerçekleştirilecek

İSTANBUL (AA) - Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine destek olmak için 2016-2017 eğitim-öğretim dönemi yarıyıl tatilinde çeşitli atölyeler düzenleyecek.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, kayıt yaptıran öğretmenlerin katılımına açık olan yarıyıl atölyeleri, 24 Ocak-2 Şubat günleri arasında vakfın Eminönü’ndeki genel merkezinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Vakfın kısmi zamanlı eğitimcilerinin yanı sıra, farklı kurumlardan gelen eğitimcilerin de katılımıyla 30 konu başlığında düzenlenecek atölyeler 2 hafta sürecek. Atölyelerin verimli yürütebilmesi için katılımcı sayısı kontenjanı olduğundan, katılmak isteyen öğretmenlerin http://ekampus.orav.org.tr/event/register adresinden ön kayıt işlemlerini yaptırması gerekiyor.

Belirlenen 30 atölye başlıkları şöyle:

"Geri Dönüşüm Atölyesi, Zihin Haritaları Eğitimi ve Renkli Yazmak, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite ve Koçluk, Aktif Öğrenme ile Öğrenen Sınıflar, Matematik ve Nim Oyunları, Orff-Schulwerk Müzik ve Hareket, Sınıf Oyunları, Küçük Prens Büyürken Geride Bıraktıklarımız: Özgür Ruhlu Yetişkinler Olma Yolları, Tasarım Mühendisi Öğretmen, Tükenmiş Öğretmenlere Bilinçli Farkındalık, Google Eğitim Uygulamaları, Hologram Kiti ve İçerik Oluşturma, 21. Yüzyılın Dijital Öğretmeni, Türkiye’deki Eğitim Programları Kapsamında ‘Finansal Okuryazarlık’, İletişimimizi ve İlişkilerimizi “İçgörü” ile Kuvvetlendirmek, Yaratıcı Drama & Yaratıcı Yazma Atölyesi, K-12 için STEM Uygulamaları, Müzede Öğrenme Kültürü, Eğitimde Oyun ve Oyunlaştırma, İş birlikli Okuma Çemberi, Eğitimde Dijital Dönüşüm ve Khan Academy Örneği, Girişimci Öğrenci Yetiştirmek, Yaratıcı Yazma Oyunları, Oyna / Tartış / Karar Ver - İklim Değişikliği, Sürdürülebilirlik Lideri Öğretmen, Sanat Bunun Neresinde? Bu Teneffüs Müzedeyiz, Çocuklar İçin Girişimcilik ve İnovasyon, Su Kaşifi Atölyesi ve Karma Yeterlik Düzeyindeki Sınıflar İçin Etkin Okuma Stratejileri."

Atölye yürütücüsü eğitimciler, atölye içerikleri ve kazanımları hakkında daha fazla bilgiye http://ekampus.orav.org.tr/event/register adresinden ulaşılabiliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :