Öğrencilere ve mahalle sakinlerine trafik eğitimi

Öğrencilere ve mahalle sakinlerine trafik eğitimi

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı, Üzümlü Mahallesi'nde öğrenciler ve mahalle sakinleri için trafik bilgilendirme seminerleri gerçekleştirdi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, trafik bilincini artırmak ve kazaları önlemek amacıyla önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı'nın öncülüğünde, Trafik Haftası kapsamında Üzümlü Mahallesi'nde öğrencilere ve mahalle sakinlerine yönelik bilgilendirme seminerleri düzenlendi.

Şehit Mehmet Ümütkesmez İlkokulu'nda gerçekleşen seminerde, jandarma trafik timleri öğrencilere trafik kuralları, yayaların uyması gereken önlemler ve jandarma trafik timlerinin kullandığı araç ve gereçleri tanıttı. Öğrencilere trafik bilincinin önemi vurgulanırken, kazaların nasıl önlenebileceği konusunda da detaylı bilgiler paylaşıldı.

Seminerler sadece öğrencilerle sınırlı kalmadı. Üzümlü Mahallesi meydanında düzenlenen etkinlikte, mahalle sakinleriyle buluşan trafik timleri, trafik haftasının anlam ve önemini vurgulayarak, trafik kazalarının nedenlerini ve trafiğe çıkarken alınması gereken önlemleri anlattılar. Ayrıca, traktör ve motosiklet sürücülerinin uyması gereken kurallar ve emniyet kemeri kullanımının önemi üzerinde duruldu.

Beyşehir'de düzenlenen bu etkinlik, yerel halkın trafik bilincini artırmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi. Jandarmanın öncülüğünde gerçekleştirilen seminerlerle, trafik güvenliği konusunda farkındalığın artırılması hedefleniyor.

Öğrencilere ve mahalle sakinlerine trafik eğitimi

Öğrencilere ve mahalle sakinlerine trafik eğitimi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler