Öğrencilerden huzurevine ziyaret

Öğrencilerden huzurevine ziyaret

Lise öğrencileri, Keçiören Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti- Huzurevi sakini emekli astsubay Büyükyıldız: - "Gençler geldikçe daha da mutlu oluyoruz, sanki gençleşiyoruz"

ANKARA (AA) - Zeynep Salih Alp Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Keçiören Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Öğrenciler, yaşlıların morallerini yükseltmek, onlara duydukları sevgi ve saygıyı dile getirmek amacıyla okul müdürü Demet Tokgöz ve Müdür Yardımcısı Berrin Koç'un öncülüğünde huzurevindeki büyüklerini ziyaret etti.

Etkinlikte, huzurevi sakinlerine halk oyunu gösterisi ve Türk halk müziği dinletisi sunan öğrenciler, çeşitli hediyeler takdim ettikleri büyükleriyle sohbet etti.

Müdür Yardımcısı Koç, ziyaretin yaşlılar kadar öğrenciler için de anlamlı olduğunu belirterek, "Onların hayır dualarını almak, gençlerimizin ve yaşlılarımızın birlikte duygusal anlar yaşaması bizde büyük memnuniyet oluşturdu." dedi.

- "İkinci baharımızı yaşıyoruz "

Gençlerin kendilerini ziyaretlerinden memnun olduklarını belirten yaşlılar ise öğrencilere hediyeleri için teşekkür etti.

Huzurevi sakinlerinden 80 yaşındaki emekli astsubay İsmet Büyükyıldız, kendisini yalnız hissetmediğini belirterek, bir yıl önce huzurevinde tanıştığı Hatice Büyükyıldız (76) ile burada evlendiklerini anlattı. Büyükyıldız, şunları söyledi:

"Dört oğlum var ve sürekli ziyaret ediyorlar. Kopuk değiliz. Buradaki yöneticiler, görevliler hep uyum içinde çalışıyor. Mutluyuz, yalnızlık çekmiyoruz. Burada tanıştık, evlendik. İkinci baharımızı yaşıyoruz. Eşim beni çok seviyor, ben de onu çok seviyorum. Gözleri çok güzel, gözlerine aşık oldum. Gençlere tavsiyemiz okusunlar, kariyer yapsınlar, saygılı olsunlar. Gençler geldikçe daha da mutlu oluyoruz, sanki gençleşiyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :