Odunpazarı Belediyesi'ne yeni araçlar alındı

Odunpazarı Belediyesi'ne yeni araçlar alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi, halka daha kaliteli hizmet sağlayabilmek için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.Belediyeden yapılan yazılı...

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi, halka daha kaliteli hizmet sağlayabilmek için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, proje kapsamında gerçekleştirilen törenle, belediyenin araç filosuna 1 tanesi bağış, 5 adet 2'nci el halk tipi otobüs, traktör, mini yükleyici, kazıcı, yükleyici ve forklift olmak üzere 4 adet iş makinesinin katıldığı bildirildi.

Törende konuşan Başkan Kurt, "Odunpazarı Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı araç filosuna yeni katılımları gerçekleştiriyoruz. Israrla vurgulamaya çalıştığımız üreten belediye hedefimizi her gün daha da pekiştirerek sürdürüyoruz. Şu anda belediyemiz bünyesinde yeni alınan araçlarla birlikte araç filosu 155 araca ulaştı. Bunların 125 adeti değişik boyutta araçlar, 30 adedi ise değişik boyutlarda iş makinelerinden oluşuyor. Geçen yıl büyük bir törenle gerçekleştirdiğimiz araç alımları bizi büyük ölçüde rahatlattı. Bu yıl geçen yıldan kalan eksikleri tamamlamak üzere yeni araç katılımlarını sağlıyoruz. İş Makineleri olmazsa olmazlarımız ve iş makinelerini çoğaltacağız. Fakat servis otobüslerine belediyenin gerçekten ihtiyacı var. Şimdiye kadar servis otobüslerine kiralar ödedik. Artık kira ödemeden kendi servis araçlarımızla hizmet vereceğiz. Yeni katılan 5 servis aracıyla birlikte şu anda 8 adet taşımacılık yapabilecek otobüse sahibiz" şeklinde konuştu.

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün şantiyesinde yapılan törene, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, Eskişehir Özel Halk Otobüsçüleri Odası Başkanı İbrahim Altunoğlu, Odunpazarı Belediyesi Meclis üyeleri ile başkan yardımcıları katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :