Odunpazarı Belediyesi, ücretsiz kurban kesimi yapacak

Odunpazarı Belediyesi, ücretsiz kurban kesimi yapacak

Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların kurbanlarını sorunsuz ve hijyenik bir ortamda kesebilmesi adına Fen İşleri Şantiyesinde ücretsiz kurban kesim yeri hazırlıklarını tamamladı

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı'nı rahat ve huzurlu geçirebilmesi ve kurbanlarını sorunsuz kesebilmesi için gerekli çalışmaları tamamladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların kurban kesim sorunu yaşamaması, çevrede kötü görüntü ve koku oluşmaması ve kimsenin rahatsızlık duymaması için Odunpazarı Belediyesi'nin kurban kesim yerlerinin belirlendiği ifade edildi.

Vatandaşların sadece küçükbaş kurbanlarını Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Şantiyesinde ücretsiz olarak kesebileceğini belirten yetkililer, kurban kesim yerlerinde vatandaşlara ücretsiz yardım sağlamak için görevli personel tahsis edildiğini kaydetti.

Kasap, güvenlik elemanı, temizlik personeli, zabıta memurunun görevlendirileceği kesim yerinde, kurbanlar, veteriner hekim ve din görevlisi gözetiminde kesilecek.

Yetkililer, Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi'nde bayramın 1’inci günü sıra numarası ile kesim yapılacağını, kurbanlarını sorunsuz ve hijyenik ortamlarda kesmek isteyen vatandaşların Odunpazarı Belediyesi Halk Masası birimine şahsen yada 444 26 00 numaralı telefondan müracaat edebileceğini söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :