O Otel Mühürlendi: Gözler Laboratuvar Sonuçlarında

O Otel Mühürlendi: Gözler Laboratuvar Sonuçlarında

Almanya'dan gelen Böcek ailesinden 3 kişinin yaşamını yitirdiği şüpheli olay sonrası, ailenin konakladığı otel mühürlendi. Zehirlenmenin otelden kaynaklanıp kaynaklanmadığına dair kesin neden ise laboratuvar incelemeleriyle belirlenecek.

Almanya'dan 9 Kasım'da İstanbul'a gelen Servet, Çiğdem ve çocukları Kadir Muhammet (6) ile Masal (3) Böcek'ten üçü, 12 Kasım'da mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetmişti. Anne Çiğdem Böcek ile iki çocuğu vefat ederken, baba Servet Böcek'in (36) yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Bu trajik olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, ailenin Fatih'te konakladığı otel hakkında kritik bir adım atıldı.

Otel Kapandı, Müşteriler Yönlendirildi

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ve Fatih İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin otelde yaptığı denetimlerin ardından, otel mühürlenerek faaliyetine son verildi. Otelde konaklayan diğer müşteriler, idari kararın ardından farklı tesislere yönlendirildi.

Polis ekipleri, soruşturma çerçevesinde otelde detaylı bir inceleme yaptı. Lobi kısmına getirilen aileye ait eşyalar incelenirken, toplanan çeşitli numune ve eşyalar, zehirlenme şüphesinin kaynağını kesinleştirmek üzere laboratuvar incelemesi için götürüldü. Yetkililer, otel kaynaklı bir durum olup olmadığını netleştirecek olan adli tıp ve laboratuvar sonuçlarını bekliyor.

O Otel Mühürlendi: Gözler Laboratuvar Sonuçlarında

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler