O milyonluk araçları İstanbul Emniyeti kullanacak

O milyonluk araçları İstanbul Emniyeti kullanacak

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin huzuru için göreve geldiklerinden bu yana kararlılıkla çalışan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı operasyonlarına vurgu yaparak, mahkeme kararıyla ele geçirilen 23 aracın polis kontrolüne geçtiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin huzurunu sağlamak adına göreve geldikleri günden beri verdikleri sözü hatırlatarak, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün organize suç örgütlerine yönelik başarılı operasyonlarını duyurdu.

Operasyonlar sonucunda ele geçirilen 23 araç, mahkeme kararıyla emniyetin kontrolüne verildi.

Bakan Yerlikaya, artık bu araçların suç örgütlerinin değil, polisin emrinde ve milletin hizmetinde olacağını belirtti. Kahraman polislerin fedakar çalışmalarına vurgu yaparak, ülkenin birliği, beraberliği ve huzurunun daim olması temennisinde bulundu.

Türkiye'nin güvenliği için canla başla çalışan polis teşkilatına teşekkür eden Bakan, ülkenin huzur ve güvenliğinin devam etmesi için birlik içinde olunması çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.