O kavşak yine can aldı!

O kavşak yine can aldı!

Kadınhanı Polatlı karayolu kavşağında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Kısa süre önce öğrenci servisi ile kamyonun karıştığı trafik kazasında 2 can kaybı yaşanan Kadınhanı-Polatlı kavşağında yine 2 ölümle sonuçlanan bir trafik kazası daha yaşandı.

Kadınhanı istikametinden Polatlı istikametine geçmek isteyen 06 BP 7009 plakalı otomobil ile Afyon istikametinden gelmekte olan 42 S 9528 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 42 S 9528 plakalı araçta bulunan karı koca Ömer ve Miyasse Türkmen olay yerinde hayatını kaybederken, Sevda Akcin ise ağır yaralandı.

06 BP 7009 plakalı araçta bulunan sürücü İlyas Demir ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Ömer Türkmen ve Miyasse Türkmen’in cenazeleri Refik Saime Koyuncu Devlet hastanesi morguna kaldırılırken, yaralı Sevda Akcin ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.