Nusaybin'deki terör saldırısı

Nusaybin'deki terör saldırısı

PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hacımahmutoğlu'nun Trabzon'da yaşayan ailesine acı haber askeri yetkililer tarafından verildi - Aile, şehidin cenazesinin defnedileceği memleketleri Kahramanmaraş'a hareket etti

TRABZON (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonda PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu 26 yaşında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ethem Hacımahmutoğlu'nun Trabzon'da yaşayan ailesine acı haber ulaştı.

İl Garnizon Komutanlığı yetkileri, sağlık ekibi ile şehit ailesinin Ortahisar ilçesine bağlı Toklu Mahallesi'ndeki evine gelerek, baba Ali Murat ve anne Rahime Hacımahmutoğlu'na, evlatlarının şehadet haberini verdi.

Acı haber üzerine gözyaşı döken baba Ali Murat Hacımahmutoğlu, Türk bayrağı asılan evinin önünde taziyeleri kabul etti. Geçirdiği baygınlık üzerine sağlık ekiplerinin müdahale ettiği anne Rahime Hacımahmutoğlu ise "Beni tutmayın, oğlumun düğününe gidiyorum." ifadelerini kullandı.

Şehidin anne ve babası, bir süre sonra askeri görevliler eşliğinde ambulansa bindirilerek Trabzon Havalimanı'na hareket etti. Kahramanmaraşlı olan ancak uzun yıllardır Trabzon'da ikamet eden aile, uçakla şehidin cenazesinin defnedileceği memleketlerine gitti.

Yaklaşık 1 yıldır uzman çavuş olarak görev yapan Hacımahmutoğlu'nun, 3 ay önce dizinden ameliyat geçirdiği, tedavisinin ardından rapor almak yerine görev yeri Bitlis'in Tatvan ilçesine döndüğü öğrenildi.

Bekar olan şehit asker, geçici görevle Mardin'in Nusaybin ilçesinde bulunuyordu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :