Numan Kurtulmuş'un son hali korkuttu

Numan Kurtulmuş'un son hali korkuttu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Pazartesi günü biliyorsunuz Kuzey Kıbrıs'a ziyaretimiz var. Müjdesini orada vermek istiyorum, güzel bir adımımız var, ön çalışmalarını bitirdik" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47'nci yıl dönümü etkinliklerine katılmak üzere arife günü olan 19 Temmuz'da KKTC'ye gidecek. Ziyaretine ilişkin bir açıklama yapan Erdoğan, "Kuzey Kıbrıs'a, müjdesini orada parlamentoda vermek istiyorum, güzel bir adımımız var, ön çalışmalarını bitirdik." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde kıldı, namazın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş da eşlik etti.

KKTC ziyareti ve sel felaketlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan şunları söyledi:

"MÜJDESİNİ ORADA VERMEK İSTİYORUM"

Pazartesi günü biliyorsunuz Kuzey Kıbrıs'a ziyaretimiz var. Geniş bir heyetle gerçekleştireceğiz. 1. gün Kuzey Kıbrıs parlamentosunda milletvekillerine bir hitabımız olacak. Müjdesini orada vermek istiyorum, güzel bir adımımız var, ön çalışmalarını bitirdik. Salı günü de Kuzey Kıbrıs'ta her yıl yaptığımız törenlerimiz var. Törenlerimizi de geniş bir heyetle yapmak suretiyle salı akşamı tekrar yurda döneceğiz. Temennim odur ki bu yılki merasimlerimizle en güzel şekilde, gerek Ada'ya gerekse tüm dünyaya dünya barışının tesisi için mesajlarımız olacak. İkili görüşmemiz var, heyetlerimiz arasında görüşmelerimiz var.

ALMANYA'DAKİ SEL FELAKETİ

Almanya'dan yardım talebi söz konusu değil. Felaketin boyutunun çok çok büyük olduğu aldığımız bilgi ışığında var.

"RİZE'DE 6 VEFATIMIZ VAR"

Rize'de de 6 vefatımız var. Üç bakanımız orada. Sürekli kendileriyle irtibat halindeyim. Yoğun bir şekilde AFAD'ımızın çalışmasını var. Ölenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Biliyorsunuz Doğu Karadenizimiz her zaman bu tür felaketlerle karşı karşıya çünkü bol yağmur alan bir ilimiz. Saatte 202 metreküp yağmur aldı, bununla karşı karşıya kaldı.

Eskiden dikey köklü ağaçlarımız vardı, onlar kalmadı çünkü onların yerine çaylıklar yapıldı. Kendi dayılarımın yerleri olmak üzere tüm bunlar kaydılar, ciddi manada zararlar söz konusu. Temennimiz cana bir şey gelmesin, maalesef 6 kaybımız var.

"TAVSİYE EDERİM, GÖRMENİZİN YARARI VAR"

15 Temmuz itibariyle 3 bin 876 proje gerçekleştirildi. Çeşitli yürüyüşler, sergiler gerçekleştirildi. Bunlardan öte külliyemizin tam karşısında 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'nin açılışını yaptık. Tavsiye ederim, görmenizin yararı var. İnsanı duygulandıran, gözyaşlarına sahip olamadığımız bir müze oldu. Emeği geçenleri tekrar kutluyorum.

numan.jpg

NUMAN KURTULMUŞ ÇOK ZAYIFLAMIŞ

Cuma namazı çıkışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyih Erdoğan'la birlikte görüntülenen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un son hali ise korkuttu. Oldukça zayıflamış görünen Kurtulmuş'un bu görenleri şaşkına çevirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum