Niğde'de feci kaza! Karı kocayı ölüm ayırdı

Niğde'de feci kaza! Karı kocayı ölüm ayırdı

Niğde’de midibüs ile hafif ticari araç karlı yolda çarpıştı. Ticari araç sürücü Habip Y. olay yerinde yaşamını yitirdi, eşi Fatma Y. ile midibüs sürücü yaralandı. Fatma Y'nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Niğde’de midibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada ticari araç sürücüsü olay yerinde can verirken, 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Merkez Aşmala köyü ile Karatlı beldesi yolunda meydana geldi. 51 BM 534 plakalı midibüs ile Habib Y. yönetimindeki 51 BK 107 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç sürücü Habip Y. olay yerinde hayatını kaybederken yolcu olarak bulunan eşi Fatma Y. ile midibüs sürücü yaralandı.

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralılardan Fatma Y.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

nnn.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.