Niğde Belediyesi 9 mahallede iftar verecek

Niğde Belediyesi 9 mahallede iftar verecek

NİĞDE (AA) - Niğde'de ramazan boyunca 9 ayrı noktada iftar sofraları kurulacak.Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, ramazan...

NİĞDE (AA) - Niğde'de ramazan boyunca 9 ayrı noktada iftar sofraları kurulacak.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, ramazan ayı boyunca 9 ayrı noktada iftar sofraları kurulacağı belirtti.

Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nce geçen yıl ramazan ayında başlatılan ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören "Mahalle iftarları" programının geleneksel hale getirildiğini kaydeden Akdoğan, bu yıl başlatılan çalışmayla iftar sofrasına katılacak vatandaşların yemek sırası beklemeyeceği görevliler tarafından masalara servis yapılacağını vurguladı.

Akdoğan, mahalle iftarları programlarına vatandaşların büyük ilgi göstermesi nedeniyle bu ramazan ayında da devam edeceklerini belirterek, "Hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde, mübarek ramazan ayının manasına uygun olarak iftar sofraları açacağız. Kuracağımız iftar sofraları bir gönül sofrası olacak. Kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi ramazan ayının maneviyatını tüm hemşehrilerimizle birlikte yaşamak için bu uygulamayı hayata geçirdik. Tüm hemşehrilerimizi gönül sofralarımıza davet ediyorum. Bu vesileyle 11 ayın sultanı ramazan ayının tüm dünyaya, islam alemine, ülkemize ve ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hemşehrilerimizin ramazan ayını tebrik ediyorum." dedi.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :