'Sarı Mehmet' vefa bekliyor

'Sarı Mehmet' vefa bekliyor

Konyaspor’un eski oyuncularından “Sarı Mehmet” ilgisizlikten şikayetçi.

Konya’nın Türk futboluna armağan ettiği en değerli oyuncuların başında gelen, uzun yıllar Konyaspor, Ankaragücü ve Galatasaray formaları giyen Mehmet Aktan, A milli takım formasını da başarıyla terletmişti.

 

20 yıllık futbol yaşamından sonra yeşil sahalara veda eden ve uzun süre ortalarda gözükmeyen Sarı Mehmet, bu günlerde ilgisizlikten şikayetçi. Futbolseverlerin kendisini unuttuğunu söyleyen Mehmet Aktan, “Futbolu bıraktıktan sonra sıkıntılı ve talihsiz günler geçirdim. Tüm zorluklarla yaşadık ama dostların bizi unutması, hatırlamaması bizi daha fazla yıprattı. Konya futboluna, Türk sporuna emek verdik ama hepsi unutuldu. Kimse kapımızı çalmaz oldu” dedi.

 

Şu anda işsiz olan ve ekonomik sıkıntı çeken Sarı Mehmet kimseden bir şey talep etmiyor ve kaderin cilvesiyle boğuşmayı sürdürüyor. Ancak Konyalı sporseverlerin önümüzdeki süreçte Mehmet Aktan’a geride kalan dönemde vermediği maddi ve manevi desteği bundan sonra vermesi ve onun yalnızlığına çare olması, Mustafa Yayla başkanlığındaki Konyaspor yönetiminin de Sarı Mehmet’e destek olması bekleniyor.

Memleket