New York Valisi Cuomo'dan ramazan mesajı

New York Valisi Cuomo'dan ramazan mesajı

NEW YORK (AA) - ABD'de New York Valisi Andrew Cuomo, eyaletteki Müslümanların ramazan ayını yayımladığı özel mesajla tebrik etti.Cuomo mesajında, "Bu...

NEW YORK (AA) - ABD'de New York Valisi Andrew Cuomo, eyaletteki Müslümanların ramazan ayını yayımladığı özel mesajla tebrik etti.

Cuomo mesajında, "Bu gece birçok New Yorklu, dostları ve ailesiyle oruç tutup, istisnai disiplin ve sabırlı olmayı tatbik ettiği kutsal zaman mübarek ramazan ayına başlıyor." açıklamasını yaptı.

Vali Cuomo, ramazanı şükran ve cömertliği teşvik eden, elindeki her şeye şükredip daha talihsiz durumdakilerin ihtiyaçlarına öncelik vermeyi unutturmayan dini bir ay olarak niteledi.

Müslüman inancını yerine getirenler haksız yere hedeflendiği bir dönemde dini ifade özgürlüğünü her zamankinden daha fazla savunmak zorunda olduklarını vurgulayan Cuomo, "Bizi bölmek isteyenlere karşı gelmeliyiz çünkü New Yorklular olarak çeşitliliğimiz gücümüzdür. İdrak edenlere, barışçıl ve mübarek bir ramazan diliyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler