Nevşehir'e 2 milyar 500 milyon liralık yatırım yapılacak

Nevşehir'e 2 milyar 500 milyon liralık yatırım yapılacak

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver belediye olarak 2004 yılından beri ortaya koydukları yatırımlarla, şehircilik anlamında önemli...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver belediye olarak 2004 yılından beri ortaya koydukları yatırımlarla, şehircilik anlamında önemli bir değişim ve dönüşüm çalışmasına imza attıklarını söyledi.

Bu sene ve gelecek yıl için kentte 2 milyar 500 milyon liralık yatırım planlaması yaptıklarını belirten Başkan Ünver, şehirde ihtiyaç duyulan çeşitli tesislerin hayata geçirilmesi için azami gayret göstereceklerini ifade etti.

Yatırım çalışmalarında diğer şehirlere örnek olabilecek nitelikte projelere önem verdiklerini aktaran Ünver, alt yapı çalışmalarının yanısıra, spor kompleksi, botanik parkı, bisiklet ve yürüyüş parkurları başta olmak üzere, kentin görünümünü daha modern hala getirecek yatırımlara başlandıklarını belirtti.

Ünver sözlerini şöyle sürdürdü:

"Nevşehir sahip olduğu kültür, doğa ve tarihsel değerler ışığında gerek ülkemiz ve gerekse dünyanın ilgi odağında olan bir şehir. Gerek bu kentte yaşayan halkımız, gerekse dünyanın dört bir yanından gelecek insanların rahatlıkla ziyaret edebileceği bir şehir konumundaki Nevşehir'de, belediye olarak köklü bir alt ve üst yapı hareketliliğini ortaya koymak için çaba gösteriyoruz. Önümüzdeki 2 yıllık süre içerisinde planladığımız yatırımların değeri 2 milyar 500 milyon lira."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler