Nevşehir'den kısa kısa

Nevşehir'den kısa kısa

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, belediye ekiplerince kentin çeşitli noktalarında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.Belediye...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, belediye ekiplerince kentin çeşitli noktalarında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ve hizmet birim amirlerinin eşlik ettiği Başkan Seçen, çalışmaların mevcut durumuyla ilgili bilgi aldı.

Seçen, Esentepe ve 2000 Evler mahallelerinde yapımı devam eden sosyal yaşam ve çocuk oyun alanları ile ramazan ayında iftar programlarının organize edileceği çalışma alanlarını da gezdi.


- Derinkuyu'da "Dünya Çiftçiler Günü" etkinliği

Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Derinkuyu ilçesinde kutlama programı düzenlendi.

Derinkuyu Ziraat Odası’nda gerçekleştirilen programda, oda yönetimi ve çiftçiler bir araya geldi.

Konuklara çeşitli ikramlarda bulunulan etkinlikte Derinkuyu Ziraat Odası Başkanı Erdoğan Varol, üreticilerle görüşerek sorunlarını dinledi.

Programın ardından gazetecilere açıklama yapan Varol, ilçe genelinde yoğunlukla patates ve fasulye üretimi gerçekleştirildiğini, çiftçilerle buluşmanın gerçekleştiği etkinlikte, sorunların ve çözüm önerilerinin konuşulduğunu kaydetti.

Varol, "Zor tabiat şartlarında gecesini gündüzüne katarak üretim yapan çiftçilerimizin, tarımsal alanlarla ilgili sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapıyoruz. Burada bir araya geldiğimiz çiftçilerimizle işbirliği içinde daha bereketli ve bol hasatta bol verimli günlere erişme ümidindeyiz." diye konuştu.


- "Gençlik Haftası" etkinlikleri

Gençlik Haftası etkinlikleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı.

Ünlüer, çelenk sunumunun ardından antrenör ve sporcularla birlikte Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ı ziyaret etti.

Ünlüer, Aktaş'a hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlik ve programlar hakkında bilgi verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler