Nevşehir'de Seri Hırsızlık: 16 Yaşındaki Şüphelinin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Nevşehir'de Seri Hırsızlık: 16 Yaşındaki Şüphelinin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Nevşehir'de 4 iş yeri, 1 ev ve 1 camide hırsızlık yapan 16 yaşındaki şüphelinin güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı. Firari çocuk her yerde aranıyor.

Nevşehir il merkezinde geçtiğimiz haftalarda yaşanan olaylar, kentte büyük yankı uyandırdı. Kırıkkale'deki Sevgi Evleri'nden kaçtığı belirlenen 16 yaşındaki şüpheli, tek bir gece içerisinde 4 iş yeri, 1 ev ve 1 camiye girerek hırsızlık gerçekleştirdi. Şüphelinin rahat tavırları, güvenlik kamerası kayıtlarına saniye saniye yansıdı.

Çaldığı Motosikletlerle Kaçtı

Soruşturma derinleştiğinde, zanlının şehir içi ulaşımını çaldığı iki farklı motosikletle sağladığı tespit edildi. Hırsızlık suçlarını işledikten sonra motosikletleri şehrin farklı noktalarına terk eden şüpheli, izini kaybettirmek için otostop yöntemiyle araçlara bindi. Acıgöl ilçesine, ardından ise Niğde-Ankara Otoyolu istikametine geçtiği belirlenen çocuğun yakalanması için emniyet güçleri operasyonlarını titizlikle sürdürüyor.

Güvenlik Kameraları O Anları Kaydetti

Olay yerlerindeki güvenlik kamera kayıtlarında, şüphelinin profesyonel bir suçlu gibi soğukkanlı tavırlarla hareket ettiği görülüyor. İş yerlerine kolaylıkla giren ve kısa sürede içerideki değerli eşyaları alarak bölgeden uzaklaşan zanlının kimliği tespit edilmesine rağmen, bölgeden ayrılması üzerine yakalama çalışmaları genişletildi. Polis ekipleri, şüphelinin saklanabileceği tüm noktaları kontrol altında tutuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.